Endurance jahanje

Rate me now!
3.95

 
Endurance jahanje Image:
Endurance jahanje
 
 

Endurance jahanje

Endurance jahanje , Endurance konj
Endurance jahanje konjički sport je na temelju kontroliranim dugo udaljenost utrkama. To je jedan od priznatih međunarodnih natjecanja od strane FEI. Postoje izdrľljivosti vožnju diljem svijeta. Postoje dvije glavne vrste dugo udaljenost jahanje, jahanje natjecateljskih staza i izdržljivost vožnji. U Endurance ride, raspravlja u ovom članku, pobjednička konj je prvi prelazak na cilj, a povremeno zaustavljanje proći veterinarsku provjeru životinja smatra da u dobrom zdravlju i "fit" za nastavak. " U Sjedinjenim Državama, većina izdrľljivosti vožnji su ili 50 ili 100 milja dugo, mada kraća vožnja su organizirani za početnike i malo duže, obično u više dana vožnju postoje. U SAD-u, američki Endurance Vozi Konferencija sankcije izdrľljivosti vožnji. Winning jahače kompletna 100-milja vožnje u 10-12 sati.
.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Stare Cat 2.Snowshoeing 3.Stolni nogomet 4.Reining
5.Kokain (sportski) 6.Flight streličarstvo 7.Saonice za utrku 8.Područje rukomet
1.stare-cat, 2.snowshoeing, 3.stolni-nogomet, 4.reining, 5.kokain-(sportski), 6.flight-streličarstvo, 7.saonice-za-utrku, 8.područje-rukomet

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Daniel Johnson s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Endurance jahanje) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share