Duckpin kuglanje

Rate me now!
3.25

 
Duckpin kuglanje Image:
Duckpin kuglanje
 
 

Duckpin kuglanje

Duckpin kuglanje , Duckpins, Patka pin bowling
U duckpin kuglanje, igrači pokušati zakucati preko igle kuglanje kuglanje s loptom. Kugle koji se koriste u duckpin kuglanje su znatno manje od onih koji se koriste u deset-pin bowling, izvažite i jednog i dva kilograma. Bowlers uzastopno bacati ili kotrljati loptu niz putić u pokušaju da kucam na kuglanje preko igle. Kočiće, poput loptice su manji od njihovih desetak pin ekvivalenata, te je stoga teže kucati ih sve s jednom baciti. Kočiće su raspoređeni u modi identično trokuta koji koristi u deset-pin bowling. Igra se igra u kuglane, koji su nekoliko traka, omogućavajući više grupa bowlers igrati istovremeno. The staza duga pravokutna drvene površine omeđen s obje strane po gutters. Bowlers pustiti loptu iza prekršaj iz linija, koja odgovara malom ruba pravokutnika je, u pokušaju da kočiće hit koji se nalazi na kraju je putić.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Kuglanje.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Tricking 2.Diplomacija 3.Hace coursing 4.Cestovni trkaći bicikl
5.Hunter-jumpers 6.Staza od šljake Racing 7.Frontenis 8.Snooker
1.tricking, 2.diplomacija, 3.hace-coursing, 4.cestovni-trkaći-bicikl, 5.hunter-jumpers, 6.staza-od-šljake-racing, 7.frontenis, 8.snooker

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada John s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Duckpin kuglanje) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share