Dresura

Rate me now!
3.00

 
Dresura Image:
Dresura
 
 

Dresura

Dresura , Emituje iznad tla, Dresura arena, Dresura Testovi, Dressuur, Konjički dresura
Dresura (izgovara dress-ahhzh / drɛsɑʒ /) je put i destinacija konkurentna konj treninga, sa natjecanja održavaju na svim razinama, od amatera do Olimpijade. Njegova osnovna svrha je da se razvije, kroz standardizirane obuke progresivne metode, konja prirodne atletska sposobnost i spremnost da obavite, čime maksimiziranje svojih potencijalnih kao jahanje konja. Na vrhu je dresura konja's gimnastičke razvoj, može glatko odgovoriti na vješt jahač je minimalan pomagala po obavljanje traženih pokret dok opušteno i bez napora koji se pojavljuju. Dresura je ponekad nazivaju "Konj Balet". Iako je disciplina ima drevne korijene, dresura je prvi put prepoznat kao važan jahački gonjenje na Zapadu tijekom renesanse. Velikih europskih jahanje majstora tog razdoblja razvio slijedni sustav obuke koji je malo promijenio od tada i klasična dresura se još uvijek smatraju temelju modernih obučeni dresura.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Konj trening, Olimpijski sportovi.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Sakrij i tražiti 2.Baton Twirling 3.Race hodanje 4.Snowshoeing
5.Karambol biljar 6.Batist bokali 7.Trka (trkaći konj) 8.Ultimate (sportski)
1.sakrij-i-tražiti, 2.baton-twirling, 3.race-hodanje, 4.snowshoeing, 5.karambol-biljar, 6.batist-bokali, 7.trka-(trkaći-konj), 8.ultimate-(sportski)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Thowra_uk s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Dresura) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share