Dodge disk

Rate me now!
2.15

 
Dodge disk Image:
Dodge disk
 
 

Dodge disk

Dodge disk , Dodge Frisbee
Dodge disk (ili izmicanje Frisbee nakon zaštićeni brand name) je leteći disk igra, ali na temelju dodgeball koristite disk na mjestu loptu ili loptice. Slično dodgeball, nekad igrač je hit po disku, koji nije ulovljen po tome igrač, igrač je "out" i izlazi iz područja reprodukcije. Ukoliko igrač hvata se baca disk bez da dira tlo, bilo prije ili nakon što je pogođen, ili prije ili poslije njega pogodaka drugi igrač, igrač koji je bacio je disk vanjska strana umjesto. Igra završava kada postoji samo jedan igrač lijevo. Igra se obično završava sa "shootout" između dva igrača, svaki s više diskova. Konačna igrači imaju tendenciju da simultano obnašanje nekoliko "napada", dok je pogodak hvatanje bez diska bačena od strane protivnika.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Flying disc igre, Team sportovi.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Killer 2.Proizvodnja trkaći automobil 3.Chicago (bazen) 4.Engleski užitka
5.Footbag 6.Batist bokali 7.Streetluge 8.Džijudžicu
1.killer, 2.proizvodnja-trkaći-automobil, 3.chicago-(bazen), 4.engleski-užitka, 5.footbag, 6.batist-bokali, 7.streetluge, 8.džijudžicu

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Michael Hicks s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Dodge disk) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share