Dizanje tegova

Rate me now!
2.75

 
Dizanje tegova Image:
Dizanje tegova
 
 

Dizanje tegova

Dizanje tegova , Podizni utezi, Weight lifting -, Dizač tegova, Dizanje tegova Vježbe, Dizanje tegova rukavice, Težina podizač, Weight lifting
Dizanje tegova, tzv olimpijski ili dizanje tegova Olimpijske stilu dizanje tegova, je sport u kojemu sudionici pokušaju maksimalno weight lift jednog od dvoručni uteg opijeni težina ploče. Dva lifta trenutno natjecala su nabacaj i izbačaj i trzaj. Sloľenice "dizanje tegova" često se koristi na pogrešan način da se odnosi na trening s utezima. Čiste i pritisnite je dizanje tegova drugom tehnikom, ukinut zbog poteškoća u pravilnu prosudbu obliku. U usporedbi s powerlifting koje testove ograničenje jakosti, dizanje tegova balistički testovi ograničenja (eksplozivnu snagu) sa manje težine je takav da žičare moraju biti izvršeno mnogo brže i sa više pokretljivosti zbog veći obim pokreta tijekom lifta. Iako postoje relativno malo konkurentne Olimpijske lifters, za dizala i njihovih komponenti uobičajeno koriste elitne sportaše na vlak za eksplozivne i funkcionalne snage.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Individualni sportovi, Olimpijski sportovi.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Noodling 2.Balet 3.Nogomet 4.Džepni biljar
5.Wallball 6.Zračni hokej 7.Racquetball 8.Truck Racing
1.noodling, 2.balet, 3.nogomet, 4.džepni-biljar, 5.wallball, 6.zračni-hokej, 7.racquetball, 8.truck-racing

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Kyle Flood s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Dizanje tegova) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share