Cyclo-Cross

Rate me now!
2.25

 
Cyclo-Cross Image:
Cyclo-Cross
 
 

Cyclo-Cross

Cyclo-Cross , Cyclocross
. Cyclo-Cross je neki očigledan paralela sa cross-country biciklizam i criterium RACING. Mnogi od najboljih križ jahače cyclo-cross trenirati biciklizam u drugim disciplinama. Međutim, cyclo-cross dosegao veličinu i popularnost racers da su i mnogi stručnjaci nikad ništa ali utrka cyclo-cross utrka. Cyclo-Cross bicikli su slična trkanje bicikli: lagan, s uskim gume i ispustite upravljači. Međutim, oni također dijele karakteristike sa planinski bicikli u da iskoristi kvrgast sparivati gume za tegljenje, a konzola stilu kočnice za čišćenje potrebno zbog kaljav uvjetima. Oni moraju biti laki, jer natjecatelji trebaju nositi njihove bicikle za savladavanje prepreka ili na strmim padinama previše uspon na prijevoj. Očima natjecatelji bore se blatan padini s biciklima na svojim ramenima je klasični sliku o sportu, iako unridable dijelovi su obično vrlo mali udio utrke udaljenost.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Zimski sportovi.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Pod 2.Sprinting 3.Dresura 4.Jedan dan International
5.Odbojka na pijesku 6.Netball 7.Rugby Union 8.Freestyle skijanja
1.pod, 2.sprinting, 3.dresura, 4.jedan-dan-international, 5.odbojka-na-pijesku, 6.netball, 7.rugby-union, 8.freestyle-skijanja

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada johnthescone s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Cyclo-Cross) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share