Cubbies

Rate me now!
3.70

 
Cubbies Image:
Cubbies
 
 

Cubbies

Cubbies
Cubbies (ili Cuppies) može biti poznat kao Wembo je neformalna varijanta na nogometnom podrijetlom spontano u različitim dijelovima svijeta. Jedan vratar, koji također djeluje kao sudac kao što stoji u cilj zaustavljanje uzimajući u nogomet, kao iu normalnom FA nogometna pravila. Ostatak igrač pokušati rezultat u cilj. Često igrača igrati u paru ili povremeno veće timove. Svaki igrač momčad natječe ili jedni protiv drugih i mora rezultat unaprijed iznos od ciljeva da se napredak u sljedeći krug. Nakon što igrač / tim ima kvalificiranog oni normalno sjediti out do kraja okruglog. Okrugla nastavlja sve dok samo jedan igrač ili tima nisu rezultat potrebnog broja ciljeva i zato su eliminirani. Ostatak igrač započeti slijedeći krug koji napreduje na isti način. Zadnjeg igrača / momčad osvaja lijevo.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Football (soccer) neformalne varijante.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Crijeva 2.Džepni biljar 3.Boćati 4.Mišica Hrvanje
5.Racquetball 6.Trampolining 7.Off-road utrkama 8.Čileanski rodeo
1.crijeva, 2.džepni-biljar, 3.boćati, 4.mišica-hrvanje, 5.racquetball, 6.trampolining, 7.off-road-utrkama, 8.čileanski-rodeo

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Joe Sullivan s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Cubbies) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share