Capoeira

Rate me now!
2.15

 
Capoeira Image:
Capoeira
 
 

Capoeira

Capoeira , Brazilac borilačkih vještina, Capalera, Capioera, Capoeira Regional, Capoeirista, Capoera, Capoeria, Capoiera, Capoiero, Capoira, Karibi borilačka vještina, Carribian borilačka vještina, Kahpoweara, Kahpowearah, Kapoira, Kapu'ejɾɐ, Kapu'ejra
Capoeira je brazilska umjetnosti obrazac koji ritualizes pokreta iz borilačkih vještina, igre i plesa. Nastala je u Brazilu neko vrijeme nakon 16. st. u prostorima poznat kao Bahia, Pernambuco, Rio de Janeiro, Minas Gerais, i São Paulo. Sudionici formiraju krug i roda ili bilo igrajući se izmjenjuju glazbene instrumente, pjevanje, ili ritualno boksovanje u parovima u središtu kružnice. Igra je označena od strane fluid akrobatski igrati, feints i opsežna uporaba zemljani, uključujući sweeps, Kicks, a headbutts. Rjeđe koriste tehnike uključuju lakat-štrajkovi, slaps, punches, i tijelo baca. Njegovi počeci i svrhu su stvar grijanom raspravu, s spektar argument u rasponu od stajališta Capoeira kao jedinstveno Brazilian narodni ples u tvrdi da je to boj spremni borbe obrazac spustili direktno iz drevnih afričkih tehniku.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Brazilske borilačke vještine, Latinske Amerike narodnih plesova, Kazališna borbene, Ratni plesovi.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Plivanje 2.Rotacija 3.Boks 4.FMX ili pješice motocross
5.Canyoning 6.Wing Chun 7.Kenjutsu 8.Zatvoreni kratka staza
1.plivanje, 2.rotacija, 3.boks, 4.fmx-ili-pješice-motocross, 5.canyoning, 6.wing-chun, 7.kenjutsu, 8.zatvoreni-kratka-staza

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Paula Rey s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Capoeira) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share