Canoeing

Rate me now!
2.70

 
Canoeing Image:
Canoeing
 
 

Canoeing

Canoeing , Kanuista, Canoer, Canoe flatwater Racing, Canoing, Konkurentski kanuing, Flatwater, Flatwater kanuing, Outrigger Canoeing, Paddler
Canoeing je aktivnost veslanja kanu za rekreaciju (također naziva splavariti putovanje), sport, ili transport. Obično se odnosi isključivo na korištenje lopaticama za poticaj kanu sa samo snagom ljudskih mišića. A kajak je pogon koristi veslo s dvije lopatice paddler gdje sjedi sa svojim nogama uglavnom produžen ispred njih, dok su kanui pogon pomoću jednog ili double-bladed veslima u kojima paddler - a "kanuista" ili "canoer" - je klečeći ili sjedeći na stolicu ili osujetiti, s koljena savijena i noge više ili manje ispod njih. Kajaci su najčešće zatvorenog decked brodovi s spraydeck, kanui, dok su obično otvorene brodove. Postoje također otvoriti zatvoreno kanui i kajaci. Tehnički, a kajak može promatrati kao posebnu vrstu kanu. Kada točno kanu se može nazvati kajak je teško odrediti ipak, i često proizvoljan. Inozemstvo, canoeing termin se koristi kao zajednički pojam za oba oblika iako pojmovi "reket sportova" ili "kanu / kajak" se također koristi. U Sjevernoj Americi, međutim, canoeing 'obično se odnosi samo na kanui, za razliku od oba kanui i kajaci. Veslanja jedan kajak je također spominju kao kajakom.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Canoers, Individualni sportovi, Olimpijski sportovi, Utrke sportovi, Survival vještine.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Lijevanje 2.Balet 3.Nogomet 4.Air Racing
5.Kitesurfing 6.Xingyiquan 7.Zatvorenik Ball 8.Trampolining
1.lijevanje, 2.balet, 3.nogomet, 4.air-racing, 5.kitesurfing, 6.xingyiquan, 7.zatvorenik-ball, 8.trampolining

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Brendon s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Canoeing) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share