Bull borbe

Rate me now!
3.20

 
Bull borbe Image:
Bull borbe
 
 

Bull borbe

Bull borbe , Bull-Fighting, Korida, Borba s bikovima i prava životinja, Bullfights, Borba sa bikovima, Bull borbe, Bull borbe, Tečaj camarguaise, Kritika za borba s bikovima, La Fiesta Brava, Španjolski Bull-Fight, Tauromaquia
Borba s bikovima ili borba s bikovima (iz grčkog ταυρομαχία - tauromachia "bull-fight"), je tradicionalna priredba u Španjolskoj, Portugalu, nekim gradovima u južnoj Francuskoj, te nekoliko zemalja Latinske Amerike, u kojem jedan ili više živjeti junaca su ritualno ubijani kao javni spektakl. Tradiciju, kao što je danas prakticirati, uključuje profesionalnu toreros, koji izvršavaju razne formalne pokrete u namjeri, tijekom različitih faza borbe, od zbunjujući, angering ili nanošenje ozljeda na bull samog. Takvi manevri izvode na bliski domet, a može dovesti do povreda ili čak smrti od izvođača. The korida obično zaključuje sa smrću od junca od dobro postavljene zabode mač kao finale. U Portugalu je završnica se sastoji od naziva pega tradiciju, gdje ljudi pokušati ugrabiti i držite bull svojim rogovima kada ga pokreće na njih. Forcados su obučeni u tradicionalna nošnja damast ili baršun, s dugim štrikeraj šeširi kao nosili su campinos (bull zaglavlja) iz Ribatejo.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Ubijanje životinja.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Klikeri 2.Cubbies 3.Snorkeling 4.Sprint
5.Arena Football 6.British bulldogs 7.Mahjong 8.Backstroke
1.klikeri, 2.cubbies, 3.snorkeling, 4.sprint, 5.arena-football, 6.british-bulldogs, 7.mahjong, 8.backstroke

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Ben Cumming s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Bull borbe) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share