Beagling

Rate me now!
2.15

 
Beagling Image:
Beagling
 
 

Beagling

Beagling , Beagling na konju
Beagling je lov na zečeve, zečevi, lisice i povremeno s beagles. Beagle A pack (20-40 hounds) je obično slijedi pješice. Međutim, postoji jedan špil beagles u SAD koji su uvaženi kao jedini paket za lov lov na lisicu i biti na konju. Beagling je često imaju i "umirovljeni" lisici lovcima koji imaju bilo previše zadobili ozljede ili izgubili agilnost vožnje na konju, ili koji uživaju u prirodi i drugarstvo u lov. Također je tradicionalan način za mlade ljude kako bi naučili kako rukovati hounds na manjem mjerilu prije nego što je otišao na lov s foxhounds, i mnoge poznate javne škole imali Kutiju beagles. Sada, međutim, samo četiri škole imaju omot, dok samo dvije sveučilišne oblozi ostaju. Kada beagling pješice, tradicionalna kamenolom je zec.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Pas sportovi, Lov.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Engleski užitka 2.Model Aerobatics 3.Jazz Dance 4.Sprint
5.Ultimate (sportski) 6.Endurance 7.Mesoamerican ballgame 8.Motocikl Drag Racing
1.engleski-užitka, 2.model-aerobatics, 3.jazz-dance, 4.sprint, 5.ultimate-(sportski), 6.endurance, 7.mesoamerican-ballgame, 8.motocikl-drag-racing

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Web Jan s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Beagling) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share