Autocross

Rate me now!
2.20

 
Autocross Image:
Autocross
 
 

Autocross

Autocross , Autox, ProSolo, Solo2
Autocross je oblik moto ističe da je siguran, jeftin i aktivno sudjelovanje konkurencije. An autocross je vremenski konkurencije gdje vozači navigirajte jednu po jednu kroz privremeni Naravno obilježene prometne pinete, nego utrkama na stazi sa mnogobrojnim drugim automobilima, kao i u cestovnim utrkama ili ovalni utrkama. Autocross sklon mjesto veći naglasak na automobil i vozača spretnost rukovanjem nego obična konjskih i događanja obično imaju mnogo klase koji omogućuju gotovo bilo koje vozilo iz ekonomije sedans u svrhu izgrađen vozila, da se natječu. Brzine su sporiji u apsolutnim terminima kada u odnosu na druge oblike moto, obično ne prelazi autocestom brzinama, ali je nivo aktivnosti (mjereno u diskretnom okreta u minuti) može biti veća od čak Formula Jedan zbog velikog broja elemenata pakiran u svakoj stazi . Autocross tečajevi su obično 40 do 70 sekundi dužine. Osim što je na razini nacionalne Motorsport u vlastitom pravo, autocrossing je dobar način da nauče vještine koje cestovni prijevoz do trkaće, kao vozači vozila naučiti kontrolirati i klub etiku.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Auto trkanje po vrsti, Sports Car Club of America.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Bodybuilding 2.Mrtva Prsteni 3.Pješačenje 4.Hace coursing
5.Tronožni utrke 6.Hapkido 7.Staza od šljake Racing 8.Alpsko skijanje
1.bodybuilding, 2.mrtva-prsteni, 3.pješačenje, 4.hace-coursing, 5.tronožni-utrke, 6.hapkido, 7.staza-od-šljake-racing, 8.alpsko-skijanje

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Jay Reed s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Autocross) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share