Xingyiquan

Rate me now!
2.15

 
Xingyiquan Image:
Xingyiquan
 
 

Xingyiquan

Xingyiquan , 形意拳, Hsing-i, Hsing-i Ch'üan, Hsing-i Ch'uan, Hsing-i Ch'uean, Hsing-i Chuan, Hsing I, Hsing I Ch'uan, Hsing I Chuan, Hsing Yi, Liu Hän Quan, Xíngyì, Xíngyìquán, Xíngyì Quan, Xingyi, XingYi Chuan, Xingyi Quan, Xing Yi, Xing yi määrä
Xingyiquan on yksi tärkeimmistä "sisäinen" Kiinan Kamppailulajeissa. Xingyiquan kääntää noin "Muoto / Aie Nyrkkeily", tai "Shape / Will Nyrkkeily", ja sille on ominaista aggressiivista, näennäisen lineaarinen liikkeet ja räjähtävä valtaa. Ei ole olemassa yhtä organisaation elin koskevat opetusta taiteen ja useita Muunnokseen tyylejä olemassa. A Xingyiquan taistelija käyttää koordinoidun liikkeiden tuottaa murtuminen vallan tarkoitettu musertaa vastustajan samanaikaisesti hyökätä ja puolustaa. Muodot vaihtelevat koulusta kouluun, mutta sisältää barehanded sekvenssien ja versioita samasta sekvenssien kanssa erilaisia aseita. Nämä sekvenssit perustuvat liikkeet ja taistelevat käyttäytymistä erilaisia eläimiä. Koulutuksen menetelmät mahdollistavat oppilaan edistymistä yhä vaikeampi muodossa sekvenssejä, ajoitus ja torjunnan strategia.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Kiinan taistelulajeissa, Kiinan sanoja ja lauseita, Contemporary wushu, Kamppailulajeissa, Neijia, Taolaisuus.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Pool 2.Squash tennis 3.Paini 4.Karate
5.Epätasainen Bars 6.Metsuri 7.Puolimaraton 8.Hillclimbing
1.pool, 2.squash-tennis, 3.paini, 4.karate, 5.epätasainen-bars, 6.metsuri, 7.puolimaraton, 8.hillclimbing

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu alitaichichuan tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Xingyiquan) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share