Urheilu pinoaminen

Rate me now!
3.50

 
Urheilu pinoaminen Image:
Urheilu pinoaminen
 
 

Urheilu pinoaminen

Urheilu pinoaminen , Cupstacking, Cup pinoaminen, Speedstacking, Nopeus Stacking, Speed Stacks, Urheilu Stacker
Urheilu pinoaminen (aiemmin tunnettu nimellä cup pinoaminen ja yleisesti tunnettu nopeus pinoaminen) on yksilön ja ryhmän toiminnan pelataan käyttäen muovi cups. USA: ssa se on peräisin 1980-luvun alussa on Etelä-Kalifornian poikien ja tyttöjen klubin ja sai kansallista huomiota vuonna 1990, The Tonight Show with Johnny Carson. Urheilun keksi Wayne Godinet. Hän oli mies, joka keksi ensimmäisenä muodostumiin ja antoi nimensä Cup pino (Karango Cup Stack). Pian tämän Godinet muodostaneet ryhmän nimeltä Cupstack. Myöhemmin hän työskenteli yhdessä liikuntakasvatus opettaja Bob Fox. Early kilpailut pidettiin vuonna 1998 Oceanside, Kaliforniassa ja Denver, Colorado. Myöhemmin Bob Fox kehittänyt liikunnan ja keksi uusia muodostelmia ja competitons, hän myös keksi vuosittaisen World Sport Stacking Championships ja perusti Speed Stacks.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Fyysinen aktiivisuus ja näppäryyttä lelut.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Fives 2.Horse racing 3.Metsästys 4.Painonnosto
5.Luettelo A kriketti 6.Pohjois Praying Mantis 7.Kendo 8.Neljä Square
1.fives, 2.horse-racing, 3.metsästys, 4.painonnosto, 5.luettelo-a-kriketti, 6.pohjois-praying-mantis, 7.kendo, 8.neljä-square

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Mandy Goldberg tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Urheilu pinoaminen) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share