Urheilu autoradat

Rate me now!
2.30

 
Urheilu autoradat Image:
Urheilu autoradat
 
 

Urheilu autoradat

Urheilu autoradat , Urheilu-Car Racing, Urheiluauto rodun, Urheilu autoradat
Urheilu autoradat on eräänlaista piiri Autokilpailut kanssa autojen että on kaksi paikkaa ja suljetut pyörät. Ne voivat olla tarkoitukseen rakennettu tai liittyvät tiellä kulkevia urheilu cars.A luontoissuorituksina risteytettyjen välillä puhdasoppisuus avoimen moottoripyöräilijöitä ja perehtyneisyys ja farmari autoradat, tämän kilpa liittyy usein vuotuinen Le Mans 24 Hours kestävyystestauksella rotuun. Ensi-ilta vuonna 1923, se on yksi vanhimmista moottori kilpailuista edelleen olemassa. Muut klassinen mutta nyt haudattu urheiluauto kilpailuista kuuluu Italian klassikoita että Targa Florio (1906 - 1977) ja Mille Miglia ja Meksikon Carrera Panamericana. Useimmat huippuluokan urheiluauto kilpailuista korostaa kestävyyttä, luotettavuutta ja strategian yli puhdasta nopeutta. Enää kilpailuista yleensä monimutkainen pit strategian ja säännöllisen kuljettajan muutokset - urheilu autoradat nähdään enemmän kuin joukkueen urheilun kuin gladiatorial yksittäisten urheilun ja tiimin johtajien kuten John Wyer, Tom Walkinshaw, kuljettajan-kääntyi-constructor Henri Pescarolo, Peter Sauber ja Reinhold Joest on tullut lähes yhtä kuuluisa kuin monet niiden kuljettajiin.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Auto racing tyypeittäin.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Cowboy 2.Maraton 3.Ballooning 4.Big riistan metsästystä
5.Seiväshyppy 6.Shaolin kung fu 7.Vedä vene kilpa 8.Stunt leija
1.cowboy, 2.maraton, 3.ballooning, 4.big-riistan-metsästystä, 5.seiväshyppy, 6.shaolin-kung-fu, 7.vedä-vene-kilpa, 8.stunt-leija

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu As U L!ke!i tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Urheilu autoradat) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share