Thainyrkkeily

Rate me now!
3.70

 
Thainyrkkeily Image:
Thainyrkkeily
 
 

Thainyrkkeily

Thainyrkkeily , Art of kahdeksan Raajat, Mauy Thai, Muai Thai, Muay-thai, Muaythai, Muay thai potkunyrkkeily, Muy Thai, Mu Thai, Punch yhdistelmät, Thaiboxer, Thaiboxing, Thai Boxing, Thaimaan potkunyrkkeily, Thai kick nyrkkeily
Muay Thai (Kambodžassa, Lethwei Myanmarin Tomoi Malesiassa, ja Muay Lao Laosissa. Muay Thai on pitkä historia Thaimaassa ja on maan kansallista urheilua. Perinteinen Muay Thai harjoiteltu tänään vaihtelee suuresti antiikin taiteen Muay Boran ja käyttää potkuja ja iskuihin on rengas kanssa käsineet kaltaisia käytetään Länsi-nyrkkeily. Muay Thai kutsutaan "The Art of kahdeksan Raajat", kuten käsien, Shins, kyynärpäissä ja polvissa on käytetty laajasti tässä art. A harjoittaja Muay Thai on siis kykyä toteuttaa lakkoja käyttäen kahdeksan "yhteysviranomaiset," eikä "kaksi pistettä" Länsi nyrkkeily ja "neljä pistettä" (Fists, jalat) ja joita käytetään pääasiassa urheiluun suuntautunut muotoja sotatilalain taiteet.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Taistelulajit, Thaimaan taistelulajeissa, Thaimaan sanoja ja lauseita.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Soutu 2.Air kilpa 3.Trapetsi 4.Kädenvääntö
5.Popinjay 6.Jkn (pool) 7.Kite taistelut 8.Sulkapallo
1.soutu, 2.air-kilpa, 3.trapetsi, 4.kädenvääntö, 5.popinjay, 6.jkn-(pool), 7.kite-taistelut, 8.sulkapallo

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Josh Gross tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Thainyrkkeily) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share