Test kriketti

Rate me now!
2.25

 
Test kriketti Image:
Test kriketti
 
 

Test kriketti

Test kriketti , Anwar Hossain, Kriketti maaottelu, Mies Series, Test (kriketti), Test debyytti, Maaottelu, Test-otteluissa, Maaottelu (kriketti), Maaottelu kriketti, Test asema
ja Twenty20 tiedostomuodot ovat nykyisin suosittuja joukossa yleisöille. Nimi "Test" uskotaan syntyvän ajatus siitä, että ottelut ovat "testi vahvuus ja osaamisen välinen osapuolta. Se on ilmeisesti ensiksi käyttää kuvaamaan Englanti tiimi, joka kiersi Australian 1861-62, vaikka nämä ottelut ei pidetä Test ottelut tänään. Ensimmäinen virkamies maaottelu aloitti 15. maaliskuuta 1877, kiistänyt Englannissa ja Australiassa on Melbourne Cricket Ground, kun australialaiset voitti 45 suoritetaan. Englanti voitti toinen ottelu 4 wickets, joten nosto-sarjaa 1-1. Tämä ei ollut ensimmäinen kansainvälinen kriketti ottelu kuitenkin, joka oli ollut välillä Kanada ja Yhdysvallat, 24. ja 25. syyskuuta 1844.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Kriketti terminologia, Yhdeksän n Wide World of Sport.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Pigeon urheilu 2.One-tasku 3.Käsipallo 4.Koripallo
5.Maiden ralli 6.Krav Maga 7.Kelly-allas 8.Skijoring
1.pigeon-urheilu, 2.one-tasku, 3.käsipallo, 4.koripallo, 5.maiden-ralli, 6.krav-maga, 7.kelly-allas, 8.skijoring

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu State Library Queensland tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Test kriketti) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share