Ten-pin bowling

Rate me now!
2.15

 
Ten-pin bowling Image:
Ten-pin bowling
 
 

Ten-pin bowling

Ten-pin bowling , 10-Pin Bowling, 10 pin bowling, Täydellinen sarja, Ten-pin, Tenpin, Keilailu, Keilailu, Kymmenen nastainen, Ten Pin Bowling
Ten-pin bowling on kilpailukykyinen urheilu, jossa pelaaja (jäljempänä "knalli") heittää keilapallo alas puusta tai synteettistä kaistalla, jonka tavoitteena on pisteyttämällä pistettä kaatamalla niin monta nastat kuin mahdollista. On 41,5-tuumainen laaja, 60-jalka lane rajoittuu pitkin ilmaisulla "kourut"-puolipallomaisia kanavat suunniteltu keräämään hairahtunut pallot joka myös aiheuttaa haittaa kehittyneet bowlers, koska suoraan pallo ei voida valssatut annetun asetuksen lane kulmassa tarvitaan johdonmukaisesti kaikkia kymmenen teräsvaarnat lakko. Useimmat taitava bowlers ohjautuu entistä vaikeampi-to-control koukku pallo voittaa tämä. On foul linja lopussa, lane lähimpään että keilaaja: jos jokin osa on keilaaja kehon koskettaa lane puolella tätä linjaa, kun pallo on annettu, sitä kutsutaan foul eikä nastat kaadu kyseisen toimitus on tulos. Takana foul linja on "lähestymistapa", noin 15 metriä pitkä käytetään saada vauhtia ja vipuvaikutusta on pallo ennen antaneet sitä. 60 metrin päähän foul linja, jossa lane päättyy, on liittynyt on noin 24-tuumainen 41,5-tuumainen laaja pinta kestävä ja iskunkestävä materiaalia kutsutaan "nastainen kannelle", jossa kukin telineeseen ja nastat on asetettu.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Artikkelit kohdat tarvitsevat laajentamiseen, Keilailu, Precision urheilu.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Bodyboarding 2.Levyn koira 3.Jääkiipeily 4.Metsästys
5.Snowkiting 6.Katukiekko 7.Pankki-allas 8.Kwik kriketti
1.bodyboarding, 2.levyn-koira, 3.jääkiipeily, 4.metsästys, 5.snowkiting, 6.katukiekko, 7.pankki-allas, 8.kwik-kriketti

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Adrian Clark tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Ten-pin bowling) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share