Taijiquan

Rate me now!
4.00

 
Taijiquan Image:
Taijiquan
 
 

Taijiquan

Taijiquan , たいきょく% 8, 太极拳, 太极拳, Tyhjä tehostamalla, T'ai-chi Ch'üan, T'ai-chi Ch'uan, T'ai-chi Ch'uean, T'ai Chi, T'ai Chi Ch'üan, T'ai Chi Ch'üan (pin-Yin artikkeli), T'ai Chi Ch'uan, T'ai Chi Ch'uan (pin-Yin artikkeli), T'ai Chi Ch'uean, T'ai Chi Ch'uean (pin-Yin artikkeli), T'ai Chi Chuan, Taijiquan, Taijiquan (pinyin artikkeli), Tai Ji Quan, T'ai-chi ch'uan, T'ai chi ch'uan
Tai Chi Chuan on sisäinen kiinalainen taistelutaito usein harjoitetaan terveydellisistä syistä. Tai chi on tyypillisesti harjoiteltu eri syistä: sen pehmeä sotatilalain tekniikoiden esittelyä kilpailuja, terveys ja pitkäikäisyys. Näin ollen monet koulutuksen muotoja on olemassa, sekä perinteisiä että nykyaikaisia, jotka vastaavat näihin tavoitteisiin. Jotkut Tai Chi Chuan koulutuksen muodot ovat hyvin tiedossa länsimaalaisten kuin hidastettuna rutiineja että väestöryhmien käytännössä yhdessä joka aamu puistoissa ympäri maailmaa, erityisesti Kiinassa.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Kiinan taistelulajeissa, Meditaatio, Neijia, Taolaisuus, Perinteinen kiinalainen lääketiede.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Telemark (hiihto) 2.Purjehdus 3.Cubbies 4.Snorklausta
5.Surfboat 6.Footvolley 7.Kamelikilpailut 8.Valkoinen vesi koskenlaskuun
1.telemark-(hiihto), 2.purjehdus, 3.cubbies, 4.snorklausta, 5.surfboat, 6.footvolley, 7.kamelikilpailut, 8.valkoinen-vesi-koskenlaskuun

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Derecke Sanches - Campus Party 2009 tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Taijiquan) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share