Street Racing

Rate me now!
2.10

 
Street Racing Image:
Street Racing
 
 

Street Racing

Street Racing , Bonsai kilpa, Hashiriya, Laiton kilpa, Laiton Street Racer, Laiton street racing, Real Racing, Streetrace, Streetracing, Street race
Street Racing on eräänlaista unsanctioned ja laittoman Autokilpailut joka tapahtuu yleisillä teillä. Street Racing voidaan joko spontaanisti tai hyvin suunniteltuja ja koordinoituja. Hyvin koordinoituja kilpailuista, verrattuna, ovat etukäteen suunniteltuja ja usein ihmiset verkossa 2-way radio / kansalaisten bändin radio-ja käyttämällä poliisin skannereita ja GPS-laitteet merkitä paikkoja paikallisten poliisien hot spots. (Katso osallistujat alla). Street Racing on ilmoittanut alkunsa ennen 1930-luvulla johtui alkoholin kielto joissakin osissa Yhdysvaltoja. Tuolloin salakuljettajien puhdistamattomien ja laittoman alkoholin olisi yritettävä löytää tapoja saada enemmän valtaa ja parantaa käsittelyn niiden moottorin ja jousitus. Sen lisäksi, että perusteella varastossa autoradat, tämä tuli yhteisen sodan jälkeen, ja sen seurauksena se hyvitetään pidetään alkuperä drag racing samoin.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Auto racing tyypeittäin, Vaaralliset moottoriajoneuvo toiminta.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Motocross 2.Kuulantyöntö 3.Lippupallo 4.Curling
5.Rullapallo 6.Painonnosto 7.Softtennis 8.Footvolley
1.motocross, 2.kuulantyöntö, 3.lippupallo, 4.curling, 5.rullapallo, 6.painonnosto, 7.softtennis, 8.footvolley

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Mariano Kamp tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Street Racing) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share