Rattikelkkailu

Rate me now!
2.10

 
Rattikelkkailu Image:
Rattikelkkailu
 
 

Rattikelkkailu

Rattikelkkailu , Bobbsledding, Rattikelkka, Bobsledder, Bobsledders, Kelkkailu, Bobsleighing, Bob reki
Bobsleigh, rattikelkka tai bobsledge on talvella urheilun keksi englantilaiset vuonna myöhään 1860-luvulla, jossa joukkueet tekevät ajastamaton kulkee alas kapea, kiertämiskoneet, kallisteta, jääveteen kappaleet on painovoima-powered kelkka. Eri sleds tuli useita vuosia ennen kuin ensimmäiset kappaleet on rakennettu St. Moritz, jossa alkuperäinen bobsleds mukautettiin upsized Ohjaskelkkailu / Skeleton sleds suunniteltu, että adventurously varakkaat kuljettaa matkustajia. Kaikki kolme olivat mukautettu poikien toimitus sleds ja toboggankelkat. Kilpailu luonnollisesti seurasi, ja suojella työväenluokan ja rikkaiden kävijöitä kaduilla ja byways St. Moritz, hotellin omistaja Caspar Badrutt, omistaja historiallisen Krup Hotel ja myöhemmin Palace Hotel, rakennettiin ensimmäinen tunnetusti määritetty "puoli-pipe" seurata circa 1870. Se on järjestetty liikunta kahden olympialaisissa ja on edelleen käytössä.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Human-powered ajoneuvojen, Olympialajeista, Racing urheilu, Kilpa-ajoneuvot, Team urheilu, Talviurheiluvälineet.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Ballooning 2.Pullo-allas 3.Telemark (hiihto) 4.Purjehdus
5.Vedä vene kilpa 6.Backgammon 7.Muodostelmaluistelu 8.Four-ball
1.ballooning, 2.pullo-allas, 3.telemark-(hiihto), 4.purjehdus, 5.vedä-vene-kilpa, 6.backgammon, 7.muodostelmaluistelu, 8.four-ball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Dave O tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Rattikelkkailu) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share