Pyörätuolikoripallo

Rate me now!
2.10

 
Pyörätuolikoripallo Image:
Pyörätuolikoripallo
 
 

Pyörätuolikoripallo

Pyörätuolikoripallo
Pyörätuolin koripallo on urheilulaji ajatuksen ihmisten pyörätuoleissa. Joissakin maissa, kuten Kanadassa, Australiassa ja Englannissa, täyskuntoisten Korilla urheilijat voivat kilpailla muiden urheilijoiden on sekoitettu joukkueet. Se perustuu koripallo tietyin mukautuksin vastaa läsnäolo pyörätuolin ja yhdenmukaistaa eri vammoista pelaajat ovat. Kaikki ryhmät, jotka kilpailevat edellä virkistysalue tasolla käyttää luokittelujärjestelmää arvioida toiminnallisia kykyjä pelaajaa kohtaan asteikolla 1-4.5. Paikoissa, joissa joukkueet ovat yhdentyneet, pystyy-vammaisten urheilijoiden olisi pidettävä 5, ja yksilön, jolla on korkein vammaisuusasteensa (kuten täydellinen halvaus alle rinnassa) olisi luokitteluasteikosta 1.0. Luokitus on kansainvälinen sääntely pelaamiseen pyörätuolin koripallo, jossa kilpailut rajoittaa määrän pisteitä sallittu Euroopan yhteisöjen tuomioistuimessa kerralla. Kuitenkin tällä hetkellä urheilijat ovat vain mahdollisuus kilpailla kansainvälisesti, jos niillä on jokin vamma.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Paralympiakisojen urheilu.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Köydenveto 2.Capoeira 3.Kiistämästä 4.Free running
5.Kenttäratsastus 6.Pyörätuolirugby 7.Midget autoradat 8.Telinevoimistelu
1.köydenveto, 2.capoeira, 3.kiistämästä, 4.free-running, 5.kenttäratsastus, 6.pyörätuolirugby, 7.midget-autoradat, 8.telinevoimistelu

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Chris Harrison tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Pyörätuolikoripallo) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share