Patikointi

Rate me now!
2.25

 
Patikointi Image:
Patikointi
 
 

Patikointi

Patikointi , Bushwalker, Bushwalkers, Bushwalking, Bushwhacking, Bush kävely, Patikoija, Retkeilijöille, Retket (land)
Sana "vaellus" ymmärretään kaikkia Englanti puhuvissa maissa, mutta on eroja käyttöesimerkeistä. Joissakin paikoissa, off-trail hiking kutsutaan maiden vaellus "," bushwhacking "tai" bushbashing ". Isossa-Britanniassa, vaellus on hieman vanhanaikainen sana, jonka makua enemmän heartiness ja käyttää kuin nauttia ulkona; kuvatun toiminnan täällä olisi kutsuttu hillwalking tai yksinkertaisesti "kävelemällä". Australialaiset käyttää termiä "bushwalking" sekä on-ja off-trail hiking. Uusi Zealanders käyttöä "tramping" (varsinkin yön yli ja pitempiä matkoja), "kävely" tai "bushwalking". Retket ja vuoristoisen alueilla Intiassa ja Nepalissa ja Highlands Itä-Afrikka on joskus kutsuttu "treking". Yön yli retket on nimeltään Backpacking "joissakin osissa maailmaa. Retkeily pitkän matkan trail alkaen päästä päähän kutsutaan "thru-vaellus" joissakin paikoissa.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Scoutcraft, Matkailutoimintaan.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Barrel Racing 2.FMX tai jalka motocross 3.Kaukalopikaluistelu 4.Horseshoes
5.Kenjutsu 6.Sisäuima soccer 7.Vapaauinti 8.Jogo do pau
1.barrel-racing, 2.fmx-tai-jalka-motocross, 3.kaukalopikaluistelu, 4.horseshoes, 5.kenjutsu, 6.sisäuima-soccer, 7.vapaauinti, 8.jogo-do-pau

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Lauren "Lolly" Weinhold tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Patikointi) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share