Mahjong (Taipei)

Rate me now!
3.65

 
Mahjong (Taipei) Image:
Mahjong (Taipei)
 
 

Mahjong (Taipei)

Mahjong (Taipei) , Computerised Mahjong, Mahjongg Solitaire, Shanghai (tietokonepeli), Shanghai (peli), Shanghai (solitaire), Shanghai (videopeli), Shanghai solitaire, Solitaire mahjong, Solitaire Mahjongg, Taipei (peli)
Mahjong solitaire on solitaire matching peli, joka käyttää joukko Mahjong laatat eikä korttia. Se tunnetaan myös nimellä Shanghai solitaire, sähköisessä tai tietokoneverkon mahjong, Mahjong-pasianssi, solitaire Mahjong ja virheellisesti, kuten Mahjong. Tiilet tulevat neljän pelaajan peli suosittu Itä-Aasiassa tunnetaan Mahjong. 144 laatat on järjestetty erityinen neljän kerroksen kaavan heidän kasvonsa ylöspäin. A laattojen sanotaan olevan avoin tai alttiina, jos se voidaan siirtää joko vasemmalle tai oikealle häiritsemättä muita laatat. Tavoitteena on vastata auki paria samanlaisia laattoja ja poistaa ne aluksella, altistamatta tiilet nojalla niitä pelata. Peli on päättynyt, kun kaikki paria laatat on poistettu aluksella tai kun ei ole alttiina paria jäljellä. (Vaikka jotkut implementations, esim. GNOME Mahjongg, tarjota shuffle tiilet, kun ei ole alttiina paria jäljellä, voit aina voi "voittaa" pelin.) Mahjong solitaire voidaan toistaa käyttämällä aitoja kaakeleita ja erityisen puinen kehys perustaa.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Activision pelit, Tietokone mahjong, Mahjong, Microsoft Entourage X for Mac, Microsoftin pelit, Puzzle videopelit.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Soutu 2.Red Rover 3.Lentopallo 4.Miekkailu
5.Piki ja putata 6.Beach käsipallo 7.Luettelo urheilulajeista 8.Pöytätennis
1.soutu, 2.red-rover, 3.lentopallo, 4.miekkailu, 5.piki-ja-putata, 6.beach-käsipallo, 7.luettelo-urheilulajeista, 8.pöytätennis

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Prince Roy tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Mahjong (Taipei)) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share