Limited overs kriketti

Rate me now!
2.20

 
Limited overs kriketti Image:
Limited overs kriketti
 
 

Limited overs kriketti

Limited overs kriketti , Päivä / yö, Day / Night ODI, Limited-overs kriketti, Limited overs, Luettelo-A, Luettelo A Limited overs, Yhden päivän kriketti, Eräänä päivänä kriketti, Eräänä päivänä turnaus
Limited overs kriketti, joka tunnetaan myös nimellä yhden päivän kriketti ja hieman eri yhteyksissä Luettelo A kriketti, on versio kilparatsastus kriketti, jossa ottelu yleensä valmiiksi yhdessä päivässä, kun taas Testaa ja ensimmäisen luokan otteluissa voi kestää enintään viisi päivää. Nimi kuvastaa sääntö että ottelu kunkin joukkueen altaat joukko enimmäismäärä overs, yleensä 20 ja 50, vaikka lyhyisiin ja pitkiin muotoja rajoitettu overs kriketti on pelattu. Tärkeä yhden päivän ottelut, kansainväliset ja kotimaiset, usein kaksi päivää varattu, toinen päivä on varallaololuettelossa päivä antaa enemmän mahdollisuuksia peli olisi saatu, jos tulos ei ole mahdollista ensimmäisenä päivänä (esim. jos pelata on estää tai keskeyttää sateen).
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Yhden päivän kriketti.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Lainelautailu 2.Red Rover 3.Pullo-allas 4.Parkour
5.Neljä Square 6.Salkopallo 7.Cyclocross 8.Tennis Polo
1.lainelautailu, 2.red-rover, 3.pullo-allas, 4.parkour, 5.neljä-square, 6.salkopallo, 7.cyclocross, 8.tennis-polo

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu PitchVision tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Limited overs kriketti) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share