Kalliokiipeily

Rate me now!
2.20

 
Kalliokiipeily Image:
Kalliokiipeily
 
 

Kalliokiipeily

Kalliokiipeily , Kiinnittää asemalta, Kiipeily järjestelmä, Leader (kalliokiipeily), Kalliokiipeily, Rockclimber, Rockclimbers, Rockclimbing, Rock kiivetä, Rock kiipijä, Rock kiipeilijöille, Toinen (kalliokiipeily)
jonka tavoitteena on saavuttaa huippukokous, jonka muodostumista tai päätepiste on ennalta määritelty reitti. Kalliokiipeily muistuttaa muokkaamisella (toinen ala, johon skaalaus kukkuloiden ja vastaavat muodostumiin), mutta kiipeily on yleensä vaihtele sen tarvitse käyttää sen kiipijä kädet järjestää oman painon eikä vain antaa tasapainoa. Kalliokiipeily on fyysisesti ja henkisesti vaativa urheilu, joka usein testaa kiipijä voimaa, kestävyyttä, ketteryyttä ja tasapainoa yhdessä hänen henkistä valvontaa. Se voi olla vaarallista urheilua ja tiedon asianmukaisen kiipeilyä tekniikoita ja käyttö erikoistunut kiipeilyvälineet on ratkaisevan tärkeää, että turvallinen loppuun reiteillä. Erilaisimpia kalliomuodostumat ympäri maailmaa on johtanut kalliokiipeily erottaa useita eri tyylejä ja osa-aloja, jotka on kuvattu alla.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Kiipeily, Liikkumiskyky.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Parachuting 2.Pelota 3.Urheilu leija 4.Esteratsastus
5.Pohjoismaiset hiihtolajit 6.Bumper allas 7.Taulukko jääkiekko 8.Single airo
1.parachuting, 2.pelota, 3.urheilu-leija, 4.esteratsastus, 5.pohjoismaiset-hiihtolajit, 6.bumper-allas, 7.taulukko-jääkiekko, 8.single-airo

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Alex Indigo tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Kalliokiipeily) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share