Eton Wall Game

Rate me now!
2.10

 
Eton Wall Game Image:
Eton Wall Game
 
 

Eton Wall Game

Eton Wall Game
The Eton seinään pelin alkunsa klo Eton College. Se on yhtäläisyyksiä sekä nykyaikaisen urheilun ja rugby unionin ja football.It toistetaan stripata pohja 5 metriä leveä ja 110 metriä pitkä vieressä hieman kaareva tiiliseinä. Tärkein ottelu on vuosittainen St. Andrew's Day peli, joka on ollut välillä ryhmä "Collegers" ja ryhmän "Oppidans". Vaikka College on vain 70 oppilasta (tämä määrä on perinteisesti ollut useita King's opiskelu yliopistolla on vahvistettu Kuningas Henry VI) poimia sen tiimi verrattuna 1250 tai niin Oppidans, College on yksi suuri etu: kaistaleen on aiheesta "College Kenttä", jalkapallokenttä vieressä on Slough-to-Eton Road joiden saantia vakiintuneen pitäjän College Wall on määräysvalta. Käytössä perinteinen St. Andrew's Day vastaa toisiaan, Oppidans kiivetä yli muurin jälkeen heittää niiden caps yli uhmaten on opiskelu. Käytännössä kuitenkin on tavallista, että ne mahdollistavat Oppidans käyttää sitä, kun he haluavat.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Eton College, Koululiikunnan Isossa-Britanniassa, Perinteinen jalkapallo.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Patikointi 2.Hare jäniksenajo 3.Maantiepyöräily 4.Parkour
5.Lohikäärmeveneen kilpa 6.Ratsastuskilpailut 7.Sogo 8.Banger Racing
1.patikointi, 2.hare-jäniksenajo, 3.maantiepyöräily, 4.parkour, 5.lohikäärmeveneen-kilpa, 6.ratsastuskilpailut, 7.sogo, 8.banger-racing

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Frederic Humbert tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Eton Wall Game) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share