Esteratsastus

Rate me now!
2.15

 
Esteratsastus Image:
Esteratsastus
 
 

Esteratsastus

Esteratsastus , Horse esteratsastus, Show-esteratsastus, Showjumper, Showjumping, Näytä neulepusero
Esteratsastus, joka tunnetaan myös nimellä "stadionin hyppää" tai "puserot," kuuluu johonkin perheeseen Englanti ratsastus hevostapahtumiin että myös Dressage, eventing, metsästäjien ja Equitation. Jumping luokat ovat yleisesti nähty hevonen osoittaa kaikkialla maailmassa, myös olympialaisissa. Joskus näyttää rajoittuu yksinomaan puserot, joskus neulepusero luokkiin tarjotaan yhdessä muiden Englanti-tyylisiä tapahtumia, ja joskus esteratsastus on vain yksi jako hyvin suuri, all-rotu kilpailuja, jotka sisältävät hyvin monenlaisia aloja. Jumping luokissa voidaan ohjata eri kansallisten ratsastuskilpailu seuraamusjärjestelmä järjestöjen, kuten Yhdysvallat ratsastusliiton USA: ssa. Kuitenkin kansainväliset kilpailut ohjaavat säännöt Fédération Équestre Internationalen (FEI).
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Equestrianism, Olympialajeista.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Juoksu 2.Allas 3.Biljardi 4.Englanti Pleasure
5.Equitation 6.Kenttä jousiammunta 7.Sprint autoradat 8.Jeet Kune Do
1.juoksu, 2.allas, 3.biljardi, 4.englanti-pleasure, 5.equitation, 6.kenttä-jousiammunta, 7.sprint-autoradat, 8.jeet-kune-do

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Bob Turner tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Esteratsastus) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share