Eskrima

Rate me now!
2.25

 
Eskrima Image:
Eskrima
 
 

Eskrima

Eskrima , Arnis de mano, Arnis kiinni, Arnis sauvat, Escrima, Eskrimador, Eskrima Stickfighting, Kali (sotatilalain art), Kali (Kamppailulajeissa), Kali taistelulajeissa, Kali kiinni, Kali sauvat, LaPunti Arnis de Abanico, Punostuotteiden (ase), Punostuotteiden kiinni, Punostuotteiden sauvat, Serrada
"Eskrima" tai "Escrima" viittaa luokkaan Filipino Martial Arts että painottaa kiinni ja miekka puolianne. Ilmaisu ja taide todennäköisesti peräisin Portugalin sana "esgrima", joka on termi, aidat. Muut ehdot, jotka ovat tehneet yhteisen käyttö sisältyy "Kali" ja "Arnis de Mano" ( "valjasteokset tehty käsin"); joskus lyhenteellä "yhdistyksen" käytetään. Eskrima ja Arnis ovat monta nimeä käytetä ensisijaisesti Filippiineillä tänään viitata nämä taiteet. Nimi Kali, vaikka ensisijaisesti käytetään Yhdysvalloissa ja Euroopassa, on harvoin käytetty, Filippiineiltä ja useimmissa tapauksissa on tuntematon sana. Mutta koska suosio termi ulkopuolella Filippiineillä ja vaikuttaa ulkomaisten ammattilaisten, termiä Kali on yhä useammin tunnustetaan ja hyväksytään Filippiineillä. Kalis, sellaisena kuin sitä käytetään Filippiinit, viittaa miekka. On yleisesti väärässä kuin synonyymi tai johdannainen muodossa Kali (huom: suffixation on "S" ei käytetä Filipino kieltä tai murretta ilmoittamaan moniarvoisuus). Kuitenkin kaikki aikomukset ja tarkoitukset, Eskrima, Arnis, Arnis de Mano, Kali ja yhdistyksen kaikki viittaavat samaan perheeseen Filipino aseisiin perustuva Kamppailulajeissa.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Filipino taistelulajeissa, Kamppailulajeissa on Malaiji saaristossa, Stick taistelut.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Karting 2.Karate 3.Patikointi 4.Pigeon urheilu
5.Puolimaraton 6.Hillclimbing 7.Drifting 8.Maiden ralli
1.karting, 2.karate, 3.patikointi, 4.pigeon-urheilu, 5.puolimaraton, 6.hillclimbing, 7.drifting, 8.maiden-ralli

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Adam Hally tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Eskrima) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share