Domino (peli)

Rate me now!
4.30

 
Domino (peli) Image:
Domino (peli)
 
 

Domino (peli)

Domino (peli) , Domino, DOMINOS, Domino-peli, Domino-pelit, Double6, Double9, Doublenine, Doublesix, Double 6, Double 9, Double yhdeksän, Double kuusi
Domino (tai "DOMINOS") viitataan yleensä yksilön tai yhteistä pelaamista kappaletta muodostavat domino asettaa tai alaryhmän keittotasolle pelit pelataan domino kappaletta. Alalla matemaattisia tilings ja polyominoes, sana domino usein viittaa kaikkiin suorakulmiosta muodostuu yhdistämällä kaksi yhtenevä neliösumman reuna on reuna. Perinteinen Sino-Euroopan domino asettaa koostuu 28 domino, colloquially lempinimeksi luut, kortteja, laatat, liput, kivet tai spinners. Jokainen domino on suorakulmainen laattojen kanssa linja jakamalla sen kasvot kahteen neliö päättyy. Kummassakin päässä on merkitty useita pilkkuja tai on tyhjä. Takana on domino joukko on erottaa joko tyhjiä tai joilla on yhteistä suunnittelua. A domino asettaa on geneerinen pelaamista laite, joka on samanlainen kuin pelikortteja tai yatsy, että erilaisia pelejä voidaan toistaa settinä.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Domino-pelit, Polyforms, Pub pelit.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Horseshoes 2.Jalkapallo 3.Horse racing 4.Metsästys
5.Jogo do pau 6.Kasipallo 7.Pohjois Praying Mantis 8.Kendo
1.horseshoes, 2.jalkapallo, 3.horse-racing, 4.metsästys, 5.jogo-do-pau, 6.kasipallo, 7.pohjois-praying-mantis, 8.kendo

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Adrià Ariste Santacreu tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Domino (peli)) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share