Cowboy

Rate me now!
2.30

 
Cowboy Image:
Cowboy
 
 

Cowboy

Cowboy , Nauta karjatilallinen, Cowbody, Cowboys, Cowdude, Cowhand, Karjapaimen, Karjanhoitaja, Cowpoke, Cowpokes, Cowpuncher, Cow söhiä, Paniola, Waddie
A cowboy on eläinten herder jotka yleensä nautojen ranches Pohjois-Amerikassa, perinteisesti hevosen selässä, ja usein tekee monia muita karjatila liittyviä tehtäviä. Historiallinen Amerikan cowboy on myöhässä 19th century tuli luku on erityinen merkitys ja legenda. A alatyyppi, kutsutaan karjapaimen, erityisesti yleensä hevoset käytetään työn karjaa. Lisäksi karjatila työtä, jotkut cowboyt työtä tai osallistua Rodeos. Cowgirls, ensin määritellään sellaisiksi myöhään 19-luvulla, oli vähemmän hyvin dokumentoitu historiallinen rooli, mutta nykymaailmassa on perustettu kyky työtä lähes samat tehtävät ja sai huomattavaa kunnioitusta niiden saavutuksiin. On myös karjan käsitteleville monissa muissa osissa maailmaa, erityisesti Etelä-Amerikassa ja Australiassa, jotka tekevät työtä samanlainen karjapaimen niiden kansoja.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: American karjankasvattajat, Cowboy kulttuuri, Equestrianism, Hevonen historia ja kehitys, Paimentolaisia, Länsi-tyylin ratsastus.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Straight neljä 2.Vanha Cat 3.Baseball 4.Taitolento
5.Beach rugby 6.Slamball 7.T-Ball 8.Atlatl
1.straight-neljä, 2.vanha-cat, 3.baseball, 4.taitolento, 5.beach-rugby, 6.slamball, 7.t-ball, 8.atlatl

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Terry Shuck tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Cowboy) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share