Antiikin viisiottelu

Rate me now!
3.25

 
Antiikin viisiottelu Image:
Antiikin viisiottelu
 
 

Antiikin viisiottelu

Antiikin viisiottelu , Olympic viisiottelu, Pentathalon, Pentathlete
The viisiottelu (vastakohtana nykyajan viisiottelu) oli Athletic tapahtuma olympialaisten ja muiden Panhellenic Pelit Antiikin Kreikassa. Nimi juontaa juurensa kreikan sanoista "viiden kilpailuja." Viisi tapahtumia Stadion (lyhyt jalka rotu), paini, joita myös pidetään erillisinä tapahtumia, ja pituushyppy, keihäänheitto heittää, ja Discus throw, joita ei pidetä erillistä tapahtumien jälkeen. Pentathletes pidettiin yksi koulutettujen urheilijoita, ja heidän koulutuksensa on usein osa asevelvollisuus-kunkin viiden tapahtumia oli ajatellut olevan hyödyllinen taistelussa.
Tämä kuva kuuluu seuraaviin luokkiin: Antiikin olympialaiset, Tapahtumat yleisurheilu (kappaleen ja kenttä), Entinen olympialajeista, Yksittäiset urheilu, Multi-urheilukilpailuihin.

Katso myös näitä muita erinomaisia kuvia:
1.Trick ammuttu kilpailu 2.Diplomatia 3.Lattia 4.Kiistämästä
5.Glima 6.Kenttäratsastus 7.Enduro 8.Rullaluistinhockey
1.trick-ammuttu-kilpailu, 2.diplomatia, 3.lattia, 4.kiistämästä, 5.glima, 6.kenttäratsastus, 7.enduro, 8.rullaluistinhockey

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Tämä kuva kuuluu Bob Whitehead tämän license. Kuvan kuvaus teksti on käännetty wikipedia (Antiikin viisiottelu) ja lisensoitu GFDL.
Email Us

Etsi sivuiltamme:Bookmark and Share