Χύτευση

Rate me now!
2.15

 
Χύτευση Image:
Χύτευση
 
 

Χύτευση

Χύτευση , Χύτευση διαδικασία, Cornercastings, Ιδρυτικό, Μεταλλικά χύτευση, Προκατασκευασμένα
Χύτευση είναι μια κατασκευαστική διαδικασία με την οποία ένα υγρό υλικό είναι (συνήθως) χύνεται σε καλούπι, το οποίο περιέχει μια κοιλότητα του κοίλου το επιθυμητό σχήμα και, στη συνέχεια, τη δυνατότητα να στερεοποιηθεί. Τα στερεά χύτευση είναι τότε εκτοξεύσεις ή ξεσπάσει για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Χύτευση μπορεί να χρησιμοποιείται για την υγρή μορφή θερμού μέταλλα ή διάφορα υλικά που κρύο που μετά την ανάμειξη των συστατικών στοιχείων. Χύτευση είναι πιο συχνά χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση πολύπλοκων σχημάτων που θα ήταν δύσκολο ή αντιοικονομικό να κάνει με άλλες μεθόδους.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Η ιστορία της μεταλλουργίας, Κοσμήματα καθιστώντας, Βιομηχανία, Επιστήμη Υλικών, Μεταλλουργία, Γλυπτική τεχνικές.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Killer 2.Η παραγωγή αγωνιστικών αυτοκινήτων 3.Μπιλιάρδο 4.Αγγλικά Pleasure
5.Freestyle snowboarding 6.Πεδίο τοξοβολία 7.Streetluge 8.Jujutsu
1.killer, 2.η-παραγωγή-αγωνιστικών-αυτοκινήτων, 3.μπιλιάρδο, 4.αγγλικά-pleasure, 5.freestyle-snowboarding, 6.πεδίο-τοξοβολία, 7.streetluge, 8.jujutsu

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Goro Watari με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Χύτευση) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share