Τρίαθλο

Rate me now!
4.40

 
Τρίαθλο Image:
Τρίαθλο
 
 

Τρίαθλο

Τρίαθλο , Αρχάριοι Τρίαθλο Κατάρτιση, Long Distance Τρίαθλο, Ολυμπιακή Απόσταση Τρίαθλο, Απόσταση Sprint Τρίαθλο, Triathalon, Triathlete, Triathlons, Απόσταση Τρίαθλο, Τρίαθλο κατάρτισης
Μια τρίαθλο είναι ένα αθλητικό γεγονός της αντοχής που αποτελούνται από το κολύμπι, το ποδήλατο και να λειτουργήσει πάνω από διάφορες αποστάσεις. Κατά συνέπεια, η επάρκεια στην κολύμβηση, ποδηλασία, ή να εκτελεί από μόνη της δεν αρκεί για να εξασφαλιστεί ένα τρίαθλο αθλητής ανταγωνιστικό χρόνο? Εκπαιδευμένο τρίαθλο αθλητές έχουν μάθει να φυλής κάθε στάδιο κατά τρόπο που να διαφυλάσσει την ενέργεια και την αντοχή για τα επόμενα στάδια. Στις περισσότερες σύγχρονες triathlons, αυτά τα γεγονότα έχουν τεθεί back-to-back σε άμεση ακολουθία και ανταγωνιστή του επίσημου χρόνου περιλαμβάνει το χρόνο που απαιτείται για την "μετάβαση" μεταξύ των επιμέρους σκέλη του αγώνα, περιλαμβανομένων και τυχόν χρόνος που απαιτείται για την αλλαγή των ενδυμάτων και υποδημάτων.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Επιβραδυντής αθλητικών, Ατομικά αθλήματα, Πολλαπλών αθλητικών διοργανώσεων, Ολυμπιακά αθλήματα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Κωπηλασία (αθλητισμός) 2.Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο) 3.Taekwondo 4.Οικόπεδα ιστιοπλοΐα
5.Ανοίξτε αγωνιστικά τροχό 6.Mountainboarding 7.Αναρρίχηση 8.ΤΡΙΠΛΟΥΝ
1.κωπηλασία-(αθλητισμός), 2.ποδόσφαιρο-(ποδόσφαιρο), 3.taekwondo, 4.οικόπεδα-ιστιοπλοΐα, 5.ανοίξτε-αγωνιστικά-τροχό, 6.mountainboarding, 7.αναρρίχηση, 8.τριπλουν

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Jimmy Harris με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Τρίαθλο) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share