Τράπεζα πισίνα

Rate me now!
2.25

 
Τράπεζα πισίνα Image:
Τράπεζα πισίνα
 
 

Τράπεζα πισίνα

Τράπεζα πισίνα
Τράπεζα πισίνα Pocket μπιλιάρδο είναι ένα παιχνίδι που έχει ως βασική προϋπόθεση ότι οι περισσότεροι, ότι όλες οι λήψεις σκορ στο παιχνίδι που πρέπει να γίνουν από έναν τραπεζικό ονομάζεται μπάλα από ένα "μαξιλάρι" και κάλεσε σε μια τσέπη. Αν και το παιχνίδι έχει πολλές διακυμάνσεις, η κυρίαρχη μορφή με μεγάλο μέρος της ιστορίας ήταν παίζεται με μια πλήρη δεκαπέντε μπάλα rack, από τα οποία ήταν η νικήτρια παίκτης που απαιτούνται για την τσέπη νόμιμα οκτώ μπάλες. Μια πιο σύντομη εκδοχή του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας μπάλες εννέα εκ των οποίων οι παίκτες πρέπει νόμιμα τσέπη πέντε για τη νίκη, που συχνά καλείται "εννέα μπάλα τράπεζες," δημοτικότητα που αποκτήθηκε κατά τη δεκαετία του 1990 και του 2000 και αποτελεί το αντικείμενο του διεθνούς ανταγωνισμού και επαγγελματική τηλεοπτική αγώνες.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Πισίνα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Πάλη 2.Καράτε 3.Περπάτημα 4.Pigeon αθλητισμό
5.Σκοποβολή αθλητικά 6.Hillclimbing 7.Skimboarding 8.Διασταυρούμενη χώρα συλλαλητήριο
1.πάλη, 2.καράτε, 3.περπάτημα, 4.pigeon-αθλητισμό, 5.σκοποβολή-αθλητικά, 6.hillclimbing, 7.skimboarding, 8.διασταυρούμενη-χώρα-συλλαλητήριο

  Image-opedia cloud




Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο seier+seier με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Τράπεζα πισίνα) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us





Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:



Bookmark and Share