Σύρετε βάρκα αγωνιστικά

Rate me now!
2.35

 
Σύρετε βάρκα αγωνιστικά Image:
Σύρετε βάρκα αγωνιστικά
 
 

Σύρετε βάρκα αγωνιστικά

Σύρετε βάρκα αγωνιστικά
Όπως υποδηλώνει το όνομα, σύρετέ βάρκα αγωνιστικά είναι μια μορφή αντίστασης ιπποδρομίες που λαμβάνει χώρα για το νερό και όχι της γης. Όπως και στην σύρετέ ιπποδρομίες, διαγωνισμούς διεξαχθεί μεταξύ δύο οχημάτων σε μια ευθεία πορεία τρίμηνο μίλια, αλλά, αντίθετα σύρετέ αγωνιστικών σκαφών στην ξηρά την ξεκινήσω από μια σύντομη έναρξη τροχαίο παρά μια μόνιμη αρχή. Πολλές κατηγορίες είναι παρόντες την ημέρα, με την κούρσα της Premier κατηγορία αγωνιστικών σκαφών να σύρετε το Top Fuel υδροπλάνο που είναι μια κατηγορία με βάση το νερό που ισοδυναμεί με Top Fuel Dragsters θέση να καλύψουν ένα τέταρτο του μιλίου νερό σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, με ταχύτητα του τερματικού περίπου 250 mph (400 km / h). Υπάρχουν πολλές άλλες κατηγορίες σκαφών σύρετέ βασίζεται σε διάφορες συνθέσεις του κινητήρα (θαλάσσια και αυτοκινήτων) και του κύτους, σχέδια, όπως το οινόπνευμα Κορυφή Flatbottoms. Η μεγαλύτερη εκδήλωση για την σύρετέ βάρκα είναι το ημερολογιακό IHBA τελικούς του Παγκοσμίου που λαμβάνει χώρα σε Firebird Raceway Phoenix, Arizona.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Σύρετε αγωνιστικά, Βενζινάκατος αγωνιστικά.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Περιστροφή 2.skittles 3.Πάω 4.Juggling
5.Cross Country 6.Υποβρύχιες ράγκμπι 7.Μεμονωμένα MEDLEY 8.Σχήμα παγοδρομία
1.περιστροφή, 2.skittles, 3.πάω, 4.juggling, 5.cross-country, 6.υποβρύχιες-ράγκμπι, 7.μεμονωμένα-medley, 8.σχήμα-παγοδρομία

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Scott με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Σύρετε βάρκα αγωνιστικά) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share