Σύρετε αγωνιστικά

Rate me now!
2.25

 
Σύρετε αγωνιστικά Image:
Σύρετε αγωνιστικά
 
 

Σύρετε αγωνιστικά

Σύρετε αγωνιστικά , Dragrace, Dragracing, Dragster, Σύρετε κούρσα, Σύρετε Racer, Σύρετε δρομείς, Σύρετε Sand Racing
Σύρετε αγωνιστικά είναι ο ανταγωνισμός με τον οποίο τα αντικείμενα που θα ανταγωνιστεί τον πρώτο να διέλθει από ένα σύνολο τελειώσω σήμα, συνήθως από ένα νεκρό σταματήσει, και σε ευθεία γραμμή. Ο αθλητισμός είναι κυρίως εφαρμόζεται στην πράξη από τα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Ενώ συνήθως θεωρείται ένα αμερικανικό και καναδικό παιχνίδι, σύρετέ αγωνιστικά είναι επίσης πολύ δημοφιλές στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιαπωνία, την Καραϊβική και ιδίως την Αρούμπα, το Μεξικό, την Ελλάδα, τη Μάλτα, τη Νότια Αφρική, το Ηνωμένο Βασίλειο, σκανδιναβικές χώρες και ιδιαίτερα τη Φινλανδία και τη Σουηδία. Επίσης, στις Κάτω Χώρες (Drachten) σε κάθε δεδομένη στιγμή υπάρχουν πάνω από 325 ταινίες σύρετέ λειτουργούν σε παγκόσμια κλίμακα.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Auto αγωνιστικά από τον τύπο.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Auto Race 2.Μία τσέπη - 3.Ροκ αλιείας 4.Κωπηλασία (αθλητισμός)
5.Χόκεϊ 6.Kneeboarding 7.Racquets (αθλητισμός) 8.Silambam
1.auto-race, 2.μία-τσέπη--, 3.ροκ-αλιείας, 4.κωπηλασία-(αθλητισμός), 5.χόκεϊ, 6.kneeboarding, 7.racquets-(αθλητισμός), 8.silambam

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο JOHN LLOYD με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Σύρετε αγωνιστικά) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share