Σύντομη μορφή του κρίκετ

Rate me now!
2.15

 
Σύντομη μορφή του κρίκετ Image:
Σύντομη μορφή του κρίκετ
 
 

Σύντομη μορφή του κρίκετ

Σύντομη μορφή του κρίκετ , Κρίκετ Max, Είκοσι-20 κρίκετ
Σύντομη μορφή του κρίκετ είναι ένα συλλογικό όρος για διάφορες τροποποιημένες μορφές του αθλήματος του κρίκετ, με την αναπαραγωγή φορές σημαντικά μικρότερη από τις πιο παραδοσιακές μορφές του παιχνιδιού. Ένα τυπικό σύντομη μορφή αγώνα κρίκετ μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε δύο με τρεις ώρες, σε σύγκριση με 7-8 ώρες για ένα μονοήμερο αγώνα κρίκετ, ή πέντε ημέρες για ένα Test αγώνα. Αυτές οι σύντομες μορφές κρίκετ έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο από διάφορες αρχές, για την πλήρωση κενής θέσεως αντιληπτή εμπορίας για μια μορφή του αθλητισμού που μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες ώρες, αντί για μια ολόκληρη μέρα. Έχουν την τάση να υπογραμμίσω την πιο "συναρπαστική" πτυχές του κρίκετ, όπως φαίνεται από την πιο περιστασιακοί παρατηρητές του παιχνιδιού, το οποίο περιλαμβάνει batting επιθετικά και γρήγορα τρέχει βαθμολόγησης. Στο πλαίσιο αυτό, οι προσαρμογές αυτές είναι επιτυχείς, όπως συντομευτούν μορφές κρίκετ προσελκύουν πλήθη των θεατών που διαφορετικά δεν θα παραστούν σε αγώνα κρίκετ.
.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Snowshoeing 2.Μοντέλο Aerobatics 3.Χορός Τζαζ 4.Sprint
5.Ultimate (αθλητισμού) 6.Επιβραδυντής 7.Mesoamerican ballgame 8.Μοτοσικλέτα σύρετέ αγωνιστικά
1.snowshoeing, 2.μοντέλο-aerobatics, 3.χορός-τζαζ, 4.sprint, 5.ultimate-(αθλητισμού), 6.επιβραδυντής, 7.mesoamerican-ballgame, 8.μοτοσικλέτα-σύρετέ-αγωνιστικά

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Moggs Oceanlane με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Σύντομη μορφή του κρίκετ) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share