Συγχρονισμένη κολύμβηση

Rate me now!
2.30

 
Συγχρονισμένη κολύμβηση Image:
Συγχρονισμένη κολύμβηση
 
 

Συγχρονισμένη κολύμβηση

Συγχρονισμένη κολύμβηση , Συγχρονισμένη κολυμβητής, Συγχρονισμένη κολύμβηση, Νερό μπαλέτο
Συγχρονισμένη κολύμβηση είναι μια υβριδική μορφή κολύμπι και γυμναστική, η οποία αποτελείται από κολυμβητές (είτε μεμονωμένα άτομα, ντουέτα, ομάδες ή combos) εκτελώντας μια συγχρονισμένη ρουτίνας των επεξεργαστεί κινήσεις μέσα στο νερό, που συνοδεύονται από μουσική. Συγχρονισμένη κολύμβηση απαιτεί προηγμένες ικανότητες του νερού, και απαιτεί μεγάλη δύναμη, αντοχή, ευελιξία, χάρη, καλλιτεχνία και την ακριβή χρονική στιγμή, καθώς και εξαιρετικές ανάσα ελέγχου όταν ανάποδα υποβρύχια. Αναπτύχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1900 στον Καναδά, είναι ένα άθλημα που εκτελούνται αποκλειστικά από γυναίκες. Στην αρχική του μορφή ήταν γνωστά και ως "νερό μπαλέτο" έτσι δεν ισχύει πλέον.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Ολυμπιακά αθλήματα, Κολύμβηση, Συγχρονισμένη κολυμβητές, Συγχρονισμένη κολύμβηση, Ομαδικά αθλήματα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Τρίαθλο 2.Kart αγωνιστικά 3.Ετικέτες 4.MCMAP
5.Ορειβασία 6.Ultramarathon 7.SPEEDBALL 8.Duckpin μπόουλινγκ
1.τρίαθλο, 2.kart-αγωνιστικά, 3.ετικέτες, 4.mcmap, 5.ορειβασία, 6.ultramarathon, 7.speedball, 8.duckpin-μπόουλινγκ

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Jackie με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Συγχρονισμένη κολύμβηση) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share