Σκάκι

Rate me now!
2.10

 
Σκάκι Image:
Σκάκι
 
 

Σκάκι

Σκάκι , Σκάκι (παιχνίδι), Σκάκι παιχνίδι, Σκάκι srategy και τακτική, Διεθνές Σκάκι, Κατάταξη και το αρχείο (σκάκι), Δυτική σκάκι
Σκάκι είναι ένα αναψυχής και ανταγωνιστικό παιχνίδι παίζεται ανάμεσα σε δύο παίκτες. Μερικές φορές ονομάζεται Δυτική σκάκι ή διεθνή σκάκι για να το κάνουν να ξεχωρίζει από τους προκατόχους του και άλλες παραλλαγές σκάκι, η σημερινή μορφή του παιχνιδιού εμφανίστηκε στη νότια Ευρώπη κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού του 15ου αιώνα, μετά από παρόμοια εξέλιξη, πολύ μεγάλα παιχνίδια της Ινδίας και του Περσικό προέλευσης. Σήμερα, το σκάκι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια, παίζεται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο στο σπίτι, σε συλλόγους, σε απευθείας σύνδεση, με αλληλογραφία, και στο τουρνουά.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Abstract παιχνίδια στρατηγικής, Συμβούλιο στρατιωτικά γυμνάσια, Περσικός loanwords.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Σύντομο ιστορικό ταχύτητας παγοδρομία 2.Sky diving 3.Χόκεϊ επί πάγου 4.Ορεινή Ποδηλασία
5.Freestyle κολύμπι 6.Gatka 7.Real τένις 8.Πλαίσιο λακρός
1.σύντομο-ιστορικό-ταχύτητας-παγοδρομία, 2.sky-diving, 3.χόκεϊ-επί-πάγου, 4.ορεινή-ποδηλασία, 5.freestyle-κολύμπι, 6.gatka, 7.real-τένις, 8.πλαίσιο-λακρός

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Derrick Tyson με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Σκάκι) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share