Σημαία του ποδοσφαίρου

Rate me now!
2.85

 
Σημαία του ποδοσφαίρου Image:
Σημαία του ποδοσφαίρου
 
 

Σημαία του ποδοσφαίρου

Σημαία του ποδοσφαίρου , Καναδική σημαία ποδοσφαίρου, Μέση Σχολή Flag Ποδόσφαιρο, NFL / CFL Flag Ποδόσφαιρο
Σημαία το ποδόσφαιρο είναι μια έκδοση του αμερικανικού ποδοσφαίρου που είναι δημοφιλές στη Βόρειο Αμερική. Οι βασικοί κανόνες του παιχνιδιού είναι παρόμοιες με αυτές των επαγγελματικών παιχνίδι, αλλά αντί για την αντιμετώπιση των παικτών προς το έδαφος, ο αμυντικός της ομάδας πρέπει να καταργήσετε μια σημαία ή σημαία του ιμάντα από τη μπάλα την ( "deflagging") για να τερματίσετε μια κάτω. Στο πιο οργανωμένο παιχνίδι, παίκτες φορούν ζώνη ασφαλείας. Σημαία του ποδοσφαίρου έχει σχεδιαστεί σε μια προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση των τραυματισμών που παίζει το ποδόσφαιρο θα μπορούσε να αντιμετωπίσει. Κατά τη διάρκεια των ετών, ωστόσο, επικοινωνία πρωταθλήματα έχουν προκύψει, όπου επιθετικά και αμυντικά παίκτες μπορεί να εμποδίσει σε ορισμένες ζώνες ή downfield, προσθέτοντας στις μυριάδες στυλ του παιχνιδιού.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Το αμερικανικό ποδόσφαιρο.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Air αγωνιστικά 2.Τραπέζιο 3.Σκέλος Πάλη 4.Trick shot ανταγωνισμού
5.Thumb πάλη 6.Kite καταπολέμηση 7.Μπάντμιντον 8.Λακρός
1.air-αγωνιστικά, 2.τραπέζιο, 3.σκέλος-πάλη, 4.trick-shot-ανταγωνισμού, 5.thumb-πάλη, 6.kite-καταπολέμηση, 7.μπάντμιντον, 8.λακρός

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Dario Sarmadi με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Σημαία του ποδοσφαίρου) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share