Σαπούνια παπούτσια

Rate me now!
4.25

 
Σαπούνια παπούτσια Image:
Σαπούνια παπούτσια
 
 

Σαπούνια παπούτσια

Σαπούνια παπούτσια
Σαπούνια παπούτσια είναι παπούτσια για άλεσμα. Είχαν εισαχθεί από Chris Morris της Αρτέμιδος Καινοτομίες συν με την επωνυμία "Soap" το 1997 και ταυτόχρονα επινόησε μια νέα ακραία αθλητισμού βασίζεται σε επιθετικές Inline Πατινάζ. Έχουν ένα πλαστικό, και τα ζωντανά διαδηλώσεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη αμέσως μετά, αλλά μειώθηκε σε νομικά θέματα ευπάθειας και readministrated ήταν δύο φορές, τελικά θα το εμπορικό σήμα στην κλίση Sports Limited. Η πράξη της λειοτρίβηση επί σιδηροτροχιών και ledges ειδικά χρησιμοποιώντας σαπούνι παπούτσια έχει βαπτιστεί "soaping," με το "soaper" είναι εκείνο που εκτελεί εν λόγω πράξη.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Οι εταιρείες που εδρεύουν στην Dallas-Fort Worth M, Γυάλισμα μάρκες, Γυάλισμα εταιρείες, Γυάλισμα εταιρείες των Ηνωμένων Πολιτειών, Αθλητικά προϊόντα κατασκευαστές.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Pigeon αθλητισμό 2.Γκολφ 3.Χάντμπολ 4.Μπάσκετ
5.Διασταυρούμενη χώρα συλλαλητήριο 6.Toe πάλη 7.Τζούντο 8.Πάγος yachting
1.pigeon-αθλητισμό, 2.γκολφ, 3.χάντμπολ, 4.μπάσκετ, 5.διασταυρούμενη-χώρα-συλλαλητήριο, 6.toe-πάλη, 7.τζούντο, 8.πάγος-yachting

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Sean με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Σαπούνια παπούτσια) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share