Ρυθμική Γυμναστική

Rate me now!
2.30

 
Ρυθμική Γυμναστική Image:
Ρυθμική Γυμναστική
 
 

Ρυθμική Γυμναστική

Ρυθμική Γυμναστική , Ρυθμικής γυμναστής, Αθλητικές Ρυθμικής Γυμναστικής
Ρυθμική γυμναστική είναι ένα άθλημα στο οποίο και μόνο ανταγωνιστές ή ζεύγη, trios ή ακόμα περισσότερο (συνήθως πέντε) το χειρισμό ενός ή δύο συσκευές: σχοινί, στεφανών, μπάλα, συλλόγων και κορδέλα. Ρυθμική Γυμναστική είναι ένα άθλημα που συνδυάζει στοιχεία από το μπαλέτο, γυμναστική, το θέατρο, το χορό, τη χειραγώγηση και συσκευές. Ο νικητής είναι ο συμμετέχων που κερδίζει τα περισσότερα σημεία της, όπως έχει χορηγηθεί από κριτική επιτροπή, για τα άλματα, τα υπόλοιπα, άξονες, η ευελιξία, η συσκευή με το χειρισμό, και την καλλιτεχνική δράση. Το διοικητικό όργανο, η Διεθνής Ομοσπονδία Gymnastique (FIG), άλλαξε τον κώδικα το 2001, 2003 και 2005, να τονίσω τεχνικά στοιχεία και να μειώσει την υποκειμενικότητα των κρίνουμε. Πριν από το 2001, κρίνοντας ήταν σε μια κλίμακα από το 10 όπως και εκείνη των καλλιτεχνικών Γυμναστικής. Αυτό άλλαξε σε ένα 30-σημείο κλίμακας το 2003 και το 2005 άλλαξε σε 20. Υπάρχουν τρεις τιμές προσθέτοντας ότι είναι η τελευταία σημεία-τεχνικές, καλλιτεχνικές και εκτέλεση.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Ολυμπιακά αθλήματα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Πεδίο στόχος 2.Μαζορέτες 3.Κολύμβηση 4.Αθλητισμός αετός
5.Περιοδεύουσες αγωνιστικών αυτοκινήτων 6.Ringo (αθλητισμός) 7.Butterfly εγκεφαλικό 8.Πίνακας χόκεϊ
1.πεδίο-στόχος, 2.μαζορέτες, 3.κολύμβηση, 4.αθλητισμός-αετός, 5.περιοδεύουσες-αγωνιστικών-αυτοκινήτων, 6.ringo-(αθλητισμός), 7.butterfly-εγκεφαλικό, 8.πίνακας-χόκεϊ

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Chicago 2016 με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Ρυθμική Γυμναστική) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share