Ράδιο-ελέγχου οχημάτων

Rate me now!
2.55

 
Ράδιο-ελέγχου οχημάτων Image:
Ράδιο-ελέγχου οχημάτων
 
 

Ράδιο-ελέγχου οχημάτων

Ράδιο-ελέγχου οχημάτων , Χόμπυ ποιότητα R / C, Μοντέλο ραδιόφωνο που ελέγχεται αυτοκίνητο, Nitro R / C, R / C αυτοκίνητο, Ράδιο ελεγχόμενο ελαττωματικούς, Ράδιο ελεγχόμενο αυτοκίνητο, Radio Controlled Cars, Radio ελέγχου αυτοκινήτων, Radio ελέγχου φορτηγών, Rc αυτοκίνητο, RC αυτοκίνητα, Το τηλεχειριζόμενο αυτοκίνητο, Τηλεχειρισμός αυτοκινήτου
Ένα ραδιόφωνο που ελέγχεται αυτοκίνητο (R / C αυτοκίνητο) είναι ένα μοντέλο που κινούνται αυτοκίνητο οδηγείται από απόσταση, μέσω ασυρμάτου συστήματος ελέγχου. Εισροές από χειριστήρια σε έναν πομπό στέλνονται προς το αυτοκίνητο του εποχούμενου δέκτη. Ο δέκτης ερμηνεύει το ραδιόφωνο και στέλνει ηλεκτρικά σήματα για να τα όσπρια σερβοαυλάκωσης ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας και, με τη σειρά τους το μοντέλο των τροχών και η λειτουργία του κινητήρα. Ράδιο-ελέγχονται τα αυτοκίνητα μπορούν να κυμαίνονται από απλή "stop and go" παιχνίδια σε ανταγωνιστικές αγωνιστικά μοντέλα, που διαθέτουν όλοι την πολυπλοκότητα και τους adjustability πλήρους μεγέθους ομολόγους τους. Η οικοδόμηση, την οδήγηση, και για την τροποποίηση του ραδιοφώνου-που ελέγχονται κιτ αυτοκινήτου είναι ένα δημοφιλές χόμπι.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Ραδιόφωνο ελέγχονται τα αυτοκίνητα, Παιχνίδι αυτοκίνητα και φορτηγά, Παιχνίδια.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Μοντέλο Aerobatics 2.Άλμα εις μήκος 3.Καλλιτεχνική ομάδα 4.Kite που φέρουν
5.Toboggan 6.Πεδίο χάντμπολ 7.Mattress Jumping 8.Πλατφόρμα τένις
1.μοντέλο-aerobatics, 2.άλμα-εις-μήκος, 3.καλλιτεχνική-ομάδα, 4.kite-που-φέρουν, 5.toboggan, 6.πεδίο-χάντμπολ, 7.mattress-jumping, 8.πλατφόρμα-τένις

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Richard Masoner με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Ράδιο-ελέγχου οχημάτων) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share