Ράγκμπυ

Rate me now!
2.20

 
Ράγκμπυ Image:
Ράγκμπυ
 
 

Ράγκμπυ

Ράγκμπυ , Lightning break, Ράγκμπυ παίκτη
Ράγκμπυ cue είναι ένα άθλημα που παίζεται σε μια μεγάλη baize-καλύπτονται τραπέζι με τσέπες σε κάθε μία από τις τέσσερις γωνίες και στη μέση του κάθε ένα από τα μακρά πλευρά μαξιλάρια. Ένας κανονισμός (πλήρους μεγέθους) πίνακα είναι 12 ft x 6 ft. Έχει παίξει και με τη χρήση cue Ράγκμπυ μπάλες: μία λευκή μπάλα cue, 15 κόκκινες μπάλες αξίζει κάθε ένα σημείο, και έξι μπάλες διαφόρων χρωμάτων κίτρινο, πράσινο, καφέ, μπλε, ροζ και μαύρο. Ο παίκτης κερδίζει ένα πλαίσιο Ράγκμπυ βαθμολόγηση από περισσότερα σημεία από ό, τι ο αντίπαλος (ες), χρησιμοποιώντας το cue μπάλα στην κατσαρόλα το κόκκινο και έγχρωμες μπάλες. Ένας παίκτης κερδίσει έναν αγώνα, όταν ένα συγκεκριμένο αριθμό πλαισίων έχουν κερδίσει.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Είδη που περιέχουν βίντεο κλιπ.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο) 2.Kite που φέρουν 3.Αθλητισμός αγωνιστικών αυτοκινήτων 4.Δείτε Jumping
5.Powerlifting 6.Pro40 7.Roller Derby 8.Skibob
1.ποδόσφαιρο-(ποδόσφαιρο), 2.kite-που-φέρουν, 3.αθλητισμός-αγωνιστικών-αυτοκινήτων, 4.δείτε-jumping, 5.powerlifting, 6.pro40, 7.roller-derby, 8.skibob

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Francis Bijl με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Ράγκμπυ) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share