Ράγκμπι Fives

Rate me now!
3.70

 
Ράγκμπι Fives Image:
Ράγκμπι Fives
 
 

Ράγκμπι Fives

Ράγκμπι Fives
Ράγκμπι Fives χάντμπολ είναι ένα παιχνίδι, παρόμοιο με σκουός, παίζεται σε κλειστό δικαστήριο. Έχει ομοιότητες με Eton Fives, άλλο τύπο Fives. Το παιχνίδι παίζεται ως μονό ή διπλό, με στόχο να χτυπήσει την μπάλα πάνω από ένα "bar" μπροστά σε όλη την τοίχο κατά τέτοιο τρόπο ώστε η αντιπολίτευση δεν μπορεί να επιστρέψει πριν από μια δεύτερη αναπήδηση. Eton Fives Αντίθετα, το δικαστήριο έχει πίσω τοίχο. Οι διαστάσεις του δικαστηρίου είναι 28 πόδια μακρύ και 18 πόδια πλάτος. Η μπάλα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από μια μπάλα του γκολφ, δερμάτινα επικαλυμμένες και σκληρά. Οι παίκτες φορούν δερμάτινα γάντια μιας ύλης για τα δύο χέρια, με τις οποίες έπληξε την μπάλα. Το δικαστήριο είναι λίγο μικρότερο από το ένα γήπεδο σκουός και το δάπεδο είναι συγκεκριμένη, έτσι ώστε η μπάλα θα αναπήδηση.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Ball games, Fives, Σχολή αθλητισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Ποδόσφαιρο 2.Pocket μπιλιάρδο 3.Racquets 4.Bodybuilding
5.Jodo 6.Trampolining 7.Οδική αγωνιστικά 8.Χιλιανές ροντέο
1.ποδόσφαιρο, 2.pocket-μπιλιάρδο, 3.racquets, 4.bodybuilding, 5.jodo, 6.trampolining, 7.οδική-αγωνιστικά, 8.χιλιανές-ροντέο

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Kelsey με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Ράγκμπι Fives) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share