Πυγμαχία

Rate me now!
3.80

 
Πυγμαχία Image:
Πυγμαχία
 
 

Πυγμαχία

Πυγμαχία , Πυγμαχία αγώνα, Πυγμαχία κινήσεις, Πυγμαχία Στυλ και Τεχνικές, Αγγλικά πυγμαχία, Knockout καλλιτέχνη, Noble τέχνης, Βραβείο-μαχητή, Βραβείο κατασβεστικών, Prizefight, Prizefights, Βραβείο αγώνα, Βραβείο καταπολέμηση, Πυγμαχία, Πυγμάχος, Πυγμαχικός, Αθλητισμός πυγμαχία
Πυγμαχία (μερικές φορές επίσης γνωστό ως αγγλική πυγμαχία ή πυγμαχία) είναι ένα άθλημα στο οποίο καταπολέμηση δύο συμμετέχοντες, γενικά έχουν παρόμοιο βάρος, κάθε άλλο αγώνα με τη γροθιά. Πυγμαχία εποπτεύεται από έναν διαιτητή και είναι κατά κανόνα ασχολούνται με μια σειρά από ένα έως τρία λεπτά διαστήματα ονομάζεται γύρους. Η νίκη είναι αν ο αντίπαλος είναι το χτυπήσει και να μπορεί να σηκωθεί πριν ο διαιτητής μετράει σε δέκα δευτερόλεπτα ή αν ο αντίπαλος θεωρείται πολύ τραυματίες να συνεχίσει. Αν δεν υπάρχει διακοπή του αγώνα, πριν από ένα συμφωνημένο αριθμό γύρων, ο νικητής καθορίζεται είτε από την απόφαση του διαιτητή ή από τους δικαστές "scorecards.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Μαχητικά Σπορ, Ευρωπαϊκή πολεμικές τέχνες, Ατομικά αθλήματα, Ολυμπιακά αθλήματα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Μαζορέτες 2.Running 3.Πισίνα 4.Μπιλιάρδο
5.Οδική χόκεϊ 6.Equitation 7.Παραλία ράγκμπι 8.Sprint αγωνιστικών αυτοκινήτων
1.μαζορέτες, 2.running, 3.πισίνα, 4.μπιλιάρδο, 5.οδική-χόκεϊ, 6.equitation, 7.παραλία-ράγκμπι, 8.sprint-αγωνιστικών-αυτοκινήτων

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο luckysundae με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Πυγμαχία) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share