Προφυλακτήρας πισίνα

Rate me now!
2.30

 
Προφυλακτήρας πισίνα Image:
Προφυλακτήρας πισίνα
 
 

Προφυλακτήρας πισίνα

Προφυλακτήρας πισίνα
Προφυλακτήρας πισίνα είναι ένα casual παιχνίδι μπιλιάρδου παίζονται σε οκταγωνικό (ή, σπάνια, ορθογώνιο) πίνακα με μία τσέπη με κέντρο σε κάθε κατεύθυνση. Οι περισσότεροι πίνακες έχουν 12 προφυλακτήρες, αν και ορισμένοι πίνακες 14 ή 16. Δύο προφυλακτήρες περιβάλλουν κάθε τσέπη με τις άλλες οκτώ που διοργανώνονται στο τραπέζι της midlines κέντρο αφήνοντας χώρο μόνο για ένα αρκετά μεγάλο μπάλα να περάσει μέσα. Πίνακες με 14 προφυλακτήρες έχουν τρεις και όχι δύο προφυλακτήρες σε κάθε πλευρά του χώρου του κέντρου για τη γραμμή στο μέσο μεταξύ των δύο τρύπες. Το παιχνίδι παίζεται με 5 λευκές και 5 κόκκινες μπάλες, με μία σήμανση που σε κάθε μπάλα. Το παιχνίδι μπορεί να παίξει σε ένα πολύ μικρότερο από ό, τι πιο αίθουσα μπιλιάρδου παιχνίδια επειδή οι πίνακες είναι πολύ μικρότερες. Αυτός ο τύπος είναι μπιλιάρδο παίζεται κυρίως στη Γαλλία.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Εμπόδιο μπιλιάρδο.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Racquets 2.Vault 3.Trick shot ανταγωνισμού 4.Διπλωματία
5.Roller hockey 6.Μπάντμιντον 7.Glima 8.Συνδέστε Τέσσερα
1.racquets, 2.vault, 3.trick-shot-ανταγωνισμού, 4.διπλωματία, 5.roller-hockey, 6.μπάντμιντον, 7.glima, 8.συνδέστε-τέσσερα

  Image-opedia cloud




Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Grant Hutchins με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Προφυλακτήρας πισίνα) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us





Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:



Bookmark and Share