Ποδόσφαιρο

Rate me now!
2.75

 
Ποδόσφαιρο Image:
Ποδόσφαιρο
 
 

Ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο , Κώλος. ποδόσφαιρο, Σύνδεσης ποδοσφαιριστής, Ένωση ποδοσφαίρου (soccer), Association Football Club, Balompié, Balompie, Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Fútbol, Πρώτη έντεκα, Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο), Ποδόσφαιρο (σύνδεσης), Ποδόσφαιρο (κανόνες σύνδεσης), Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο), Footbal (soccer), Footie, Fußball, Futébol, Fútbol, Futebol, Μετρικοί ποδοσφαίρου
Σύνδεσης, το ποδόσφαιρο, είναι περισσότερο γνωστά με το ποδόσφαιρο ή το ποδόσφαιρο, είναι ένα ομαδικό άθλημα παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των έντεκα παίκτες, και θεωρείται ευρέως ότι είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Πρόκειται για μια παραλλαγή ποδόσφαιρο παίζεται σε ορθογώνιο τεχνητό χόρτο ή τύρφη τομέα, με στόχο σε κάθε ένα από τα βραχυπρόθεσμα άκρα. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να φιλοξενούμενων η μπάλα από τους ελιγμούς που αντιτίθενται στο στόχο.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Ball games, Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο), Ολυμπιακά αθλήματα, Ομαδικά αθλήματα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Kite που φέρουν 2.Μπαλέτο Χορός 3.Ποδόσφαιρο 4.Pocket μπιλιάρδο
5.Wallball 6.Air hockey 7.Kickball 8.Φορτηγό αγωνιστικά
1.kite-που-φέρουν, 2.μπαλέτο-χορός, 3.ποδόσφαιρο, 4.pocket-μπιλιάρδο, 5.wallball, 6.air-hockey, 7.kickball, 8.φορτηγό-αγωνιστικά

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Gisela Giardino με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Ποδόσφαιρο) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share