Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο)

Rate me now!
4.20

 
Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο) Image:
Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο)
 
 

Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο)

Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο) , Κώλος. ποδόσφαιρο, Σύνδεσης ποδοσφαιριστής, Ένωση ποδοσφαίρου (soccer), Association Football Club, Balompié, Balompie, Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Fútbol, Πρώτη έντεκα, Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο), Ποδόσφαιρο (σύνδεσης), Ποδόσφαιρο (κανόνες σύνδεσης), Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο), Footbal (soccer), Footie, Fußball, Futébol, Fútbol, Futebol, Μετρικοί ποδοσφαίρου
Σύνδεσης, το ποδόσφαιρο, είναι περισσότερο γνωστά με το ποδόσφαιρο ή το ποδόσφαιρο, είναι ένα ομαδικό άθλημα παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των έντεκα παίκτες, και θεωρείται ευρέως ότι είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Πρόκειται για μια παραλλαγή ποδόσφαιρο παίζεται σε ορθογώνιο τεχνητό χόρτο ή τύρφη τομέα, με στόχο σε κάθε ένα από τα βραχυπρόθεσμα άκρα. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να φιλοξενούμενων η μπάλα από τους ελιγμούς που αντιτίθενται στο στόχο.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Ball games, Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο), Ολυμπιακά αθλήματα, Ομαδικά αθλήματα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Capoeira 2.Αμφισβήτηση 3.Σύντομο ιστορικό ταχύτητας παγοδρομία 4.Marching Band
5.Viperball 6.Jai Alai - 7.Grand Prix μοτοσικλέτας αγωνιστικά 8.Pall Mall
1.capoeira, 2.αμφισβήτηση, 3.σύντομο-ιστορικό-ταχύτητας-παγοδρομία, 4.marching-band, 5.viperball, 6.jai-alai--, 7.grand-prix-μοτοσικλέτας-αγωνιστικά, 8.pall-mall

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Andy Welsh με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο)) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share